OneCNCXR8 frigivelse 63.29

OneCNCXR8-version 63.29

DXF-eksport
Der blev foretaget justeringer af DXF-eksport for bedre håndtering af skrifttyper i DXF

Værktøjsskift
Vi har foretaget interne ændringer i værktøjsvalg og værktøjsændringer for at forbedre værktøjsændringssimulering og preview-hastighed.
Tidligere forsinkelsespauser i oprettelse af værktøjsmodeller er blevet reduceret med disse ændringer.

Tysk
Opdateret tysk sprog blev tilføjet i denne udgivelse.

DXF Import Eksport
Justeringer blev foretaget til DXF for bedre at håndtere enhedsfarver.

Sprog kinesisk
Opdaterede kinesiske sprog til traditionelle og forenklede blev tilføjet i denne udgivelse.

NC Manager
NC Manager har nu ny avanceret funktionalitet til bedre håndtering af store mængder værktøjsdata.
Der er kunder, der har et stort antal værktøjsstier i NC-manager. NC Manager med et stort antal operationer bruger lodret rullebjælke.
Når der oprettes eller redigeres ny værktøjsstegsoperation, opdateres NC-manager, og den lodrette rullebjælke blev derefter automatisk sat til toppen.
Den nye tilføjede funktionalitet er langt mere effektiv og bevarer sin position, når guiden til værktøjsstien er lukket.

Wire EDM
Punch cut havde justering

Japansk sprog
Japansk sprogopdatering er inkluderet i denne udgivelse

Japansk hjælpefil
En opdateret japansk hjælpefil er inkluderet i denne udgivelse

OneCNCXR8 version 63.29 er nu tilgængelig på OneCNC-opdateringsserveren