OneCNCXR8 frigivelse 63.15

OneCNCXR8 udgivelse 63.35 blev frigivet i dag

Drejebænk alle versioner
Boring ru og finish, venstre og højre - næsetangensforskydning var forkert
Dette er rettet i denne udgivelse

Jobark alle versioner
Jobark - Maks. Værktøjsdybde for Z-niveau ru beregnet ud fra materialetop ikke Z0
Rettet i denne udgivelse.

Texxt Funktion alle versioner
Teksten blev altid tegnet i standardgeometrisk farve
Rettet i denne udgivelse

NC Post
Brugerdefineret variabel i værktøjsformat Slutlinjer - udvælger valg til næste handling, hvis Post All bruges
Rettet i denne udgivelse.

DXF-import
DXF-import - buer vendes i nogle tilfælde
Dette blev rettet i denne udgivelse.

Dimensioner
Dimensioner, der ikke er oprettet med skrifttypesæt i Dimension Style - standard som standard skrifttype
Rettet i denne udgivelse.

Ekstrudere funktion
Nedbrud, når Extrude Boss bruges forkert
Forebyggelse af nedbrud føjet til denne udgivelse

Drejebænk
Drejebænke / Rough gouge blev rapporteret i sjældne tilfælde
Der blev foretaget justeringer for at dreje drejebænken i denne udgivelse

SPROGOPDATERINGER
Opdateret sprog Forenklet og traditionelt kinesisk

Denne OneCNCXR8-udgivelse 63.35 er tilgængelig på OneCNC-opdateringsserveren til alle licenserede brugere.